Begeleiding/Coaching
Bij Angelique 
 

Rouwwandeling


Nieuw in mijn aanbod is de rouwwandeling voor volwassenen: wandelen en praten over jouw verlies.


Na het verlies van onze prachtige moeder in november 2021, kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid, op een manier die bij ons past. Dat geeft nu achteraf zo’n fijn gevoel, we kijken er met veel liefde op terug, ondanks het verdriet.


Ik weet maar al te goed dat dit voor mijn moeder zelf niet gold, toen onze vader overleed. Zij lag op dat moment zelf in het ziekenhuis en heeft het afscheid niet kunnen organiseren op haar manier en zij kon niet bij het afscheid aanwezig zijn. Hoe verdrietig is dat? Dat verdriet heeft zij haar hele leven gevoeld. Wat had het fijn voor haar geweest om eens vrijblijvend naast iemand te lopen en haar verhaal kwijt te kunnen, zonder advies te krijgen of goed bedoelde hulp. Alleen een luisterend oor. 


Meer dan de helft van de Nederlanders had op een betere manier afscheid willen nemen van iemand die overleden is, meldt SIRE op basis van onderzoek. De stichting concludeert dat Nederlanders te weinig met elkaar over de dood praten.


Een onvolledig afscheid leidt tot extra verdriet en bemoeilijkt de rouw, onder meer doordat mensen daar spijt van krijgen. Daarom heeft SIRE begin 2022 een campagne gelanceerd die ervoor moet zorgen dat Nederlanders het gesprek aangaan over dit voor veel mensen beladen onderwerp.


Omdat ik dit van harte ondersteun heb ik de rouwwandeling in het Twiske in het leven geroepen: wandelen en praten over de dood. In een rouwwandeling gaan wij samen wandelen en kun jij jouw verhaal kwijt. Ik luister en geef uiteraard alleen advies als daarom gevraagd wordt. 


De eerste keer geheel vrijblijvend en gratis. En vind je het fijn, of wil je juist een luisterend oor, maar ook inzicht, dan kunnen we altijd verder kijken wat bij jou past.


Dus ....... Heb jij er behoefte om te praten over jouw verlies of over de dood in het algemeen, vul onderstaand formulier in, dan plannen we een rouwwandeling in ‘t Twiske in. Eén op één of met een groepje, net waar de behoefte ligt.
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram