Begeleiding/Coaching
Bij Angelique 
 

Verliesverkenning

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verlies. Hoe meer we van iets of iemand houden, hoe zwaarder het verlies ons valt, hoe verdrietiger we ons voelen. Zonder liefde geen verdriet. 


Net als liefde kan ook verlies ontzettend pijn doen. We komen dan terecht in een rouwproces. Het woord proces geeft precies goed weer wat het is, het is een proces. In dit proces is er arbeid te verrichten, het is hard werken. En oh, wat doet het vaak pijn. Het is een moeilijk proces, en uiteindelijk ben jij degene die het proces moet doorlopen. Hoe behulpzaam iedereen ook is, ieder heeft ook zijn eigen proces.


Wat kan ik voor je betekenen?


In mijn verliesverkenning traject neem ik je mee door jouw eigen verliesproces. Ik luister met aandacht en geef je uitleg over de rouwtaken en de daarbij horende valkuilen. Ik geef je werkvormen mee die ondersteunend zijn in elke verliestaak. Ik ondersteun je waar nodig en geef inzicht in jouw proces door middel van systemisch werk. Ik geef je een routekaart door het proces die helpend is. Vanuit mijn kennis en vanuit mijn hart. 


Voor iedereen die verlies heeft geleden, is er plek. 

Deze verkenning gebeurt in 5 sessies van ruim een uur en jouw investering is € 247,00.


Wil je meer weten of heb je interesse in een verkenning, vul dan onderstaand formulier in:

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram