Begeleiding/Coaching
Bij Angelique 
 

Over Angelique

Ja, dit ben ik dus. 

Angelique, coach kind en gezin verliesbegeleiding Bij Angelique


* Ik geloof in de kracht van kinderen en hun ouders

* Ik wil dat kinderen kind kunnen zijn, wat er ook gebeurt

* Ik wil en kan van betekenis zijn voor deze kinderen en hun oudersIk ben getrouwd en inmiddels moeder van 4 volwassen kinderen. 

En ook ik ben kind geweest, een  klein meisje met haar onzekerheden. En toch was ik niet een echt meisjes meisje: ik speelde graag buiten, klom op alles wat mogelijk was, speelde met autootjes. Ik was stoer, liet me niet kennen, wilde niet voor iemand onderdoen en praatte nauwelijks over hoe ik me nu eigenlijk echt voelde. Want uiteraard waren er onzekerheden genoeg, maar die liet ik niet zien. Ik had een mooie muur gebouwd om mezelf te beschermen.


Als jong meisje van 8 jaar maakte in een intens verlies mee, ik verloor mijn vader bij een auto-ongeluk waar ook mijn moeder zwaargewond raakte. De situatie waarin ons gezin daardoor terecht kwam, maakte dat ik op diverse momenten geen kind meer kon zijn. Ik nam een deel van de taken van mijn moeder over. Tijdens mijn adolescentie kwam dit keihard terug en heb ik echt moeten leren voor mezelf te zorgen en mijn eigen behoeftes te onderkennen. 


Een hoop zelfontwikkeling door de jaren heen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Maar wat had ik graag een coach gehad die mij daarin kon begeleiden, gewoon een steun in de rug. Die mij van tijd tot tijd kon aanhoren, waar ik mee kon sparren, waar ik bij kon huilen en lachen. Waar ik af en toe een duwtje kreeg of juist werd gevraagd om stil te staan bij wat er is. Die mij kon vertellen hoe een verliesproces verloopt, dat het een rollercoaster is en geen geleidelijk pad . Die ervoor kon zorgen dat ik kind kon zijn en blijven en die mijn moeder daarin had kunnen ondersteunen, zodat ik kind kon blijven. Die mijn moeder had kunnen voorlichten over de signalen van rouw, wanneer is het handig om daarin hulp in vragen. Waar ik inzicht had kunnen krijgen in mijn gevoelens en daar uiting aan had kunnen geven. Waar ik kon spelen en tegelijkertijd mezelf kon uiten.


De naam van mijn bedrijf Bij Angelique slaat dan ook op mijn eigen ontdekte kracht. Want jezelf zijn is het mooiste dat er is. In mijn logo zie je de verbinding tussen het gezin en het kind in de kleuren die bij mij passen. De stip als bedding en basis op de grond en de cirkel van verbinding daarboven. Het speelse kind, gedragen door de ouders, verbonden met het gezin, wat er ook gebeurt. Dat is mijn missie en die zie je terug in mijn aanbod.


Mijn achtergrond als leerkracht, mijn (zelf)studies en (zelf)0nderzoeken en reflecties tijdens mijn opleidingen bij BGL en Sylvia op het gebied van spiegelen, coaching kind en gezin, Bij Elske op het gebied van meisjescoaching en systemisch werk en bij Annemiek en Janet op het gebied van echtscheiding, rouw en verlies, maakt dat mijn rugzak goed gevuld is met kennis en kunde. Daarom is de naam Bij Angelique nu passender voor mijn gehele aanbod. Het voelt als een welkom bij mij. Gelukkig kan ik dit aanbod nu geven en ik gun het jullie onderdeel te zijn van mijn missie.Inmiddels heb ik mijn sparkle gevonden en gun ik jullie en jullie kind ook de sparkle weer te hervinden. 


Iedereen is welkom en jullie zijn uiteraard van harte uitgenodigd om kennis te komen maken. 


Ik ontmoet jullie graag.
 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram